Els consellers d’ERC tampoc assistiran a la manifestació de l’ANC per la Diada

Els membres republicans del Govern català rebutgen els actes "contra independentistes"

  El president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà
  El president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

  Els consellers d’ERC seguiran l’exemple del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i tampoc seran presents a la manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat amb motiu de la Diada. Segons ha avançat NacióDigital, els consellers republicans comparteixen els arguments d’Aragonès i rebutgen participar en cap acte que tingui una orientació “contra independentistes”.

  No obstant això, l’executiu català desitja que l’assistència a la Diada sigui “massiva” i, de fet, el president de la Generalitat assistirà, juntament amb el president d’ERC, Oriol Junqueras, i la portaveu i secretària general adjunta del partit, Marta Vilalta, a l’acte que Òmnium Cultural ha organitzat.

  La formació republicana considera que el plantejament de la convocatòria de l’ANC divideix el moviment i que “va en contra de l’independentisme majoritari”. La presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, però, assegura que “la manifestació de la Diada no és en contra de ningú” i l’entitat “no entén” la negativa d’Aragonès a assistir-hi.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.