Els consellers d’ERC tampoc assistiran a la manifestació de l’ANC per la Diada

Els membres republicans del Govern català rebutgen els actes "contra independentistes"

  El president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà
  El president Pere Aragonès i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

  Els consellers d’ERC seguiran l’exemple del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i tampoc seran presents a la manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat amb motiu de la Diada. Segons ha avançat NacióDigital, els consellers republicans comparteixen els arguments d’Aragonès i rebutgen participar en cap acte que tingui una orientació “contra independentistes”.

  No obstant això, l’executiu català desitja que l’assistència a la Diada sigui “massiva” i, de fet, el president de la Generalitat assistirà, juntament amb el president d’ERC, Oriol Junqueras, i la portaveu i secretària general adjunta del partit, Marta Vilalta, a l’acte que Òmnium Cultural ha organitzat.

  La formació republicana considera que el plantejament de la convocatòria de l’ANC divideix el moviment i que “va en contra de l’independentisme majoritari”. La presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, però, assegura que “la manifestació de la Diada no és en contra de ningú” i l’entitat “no entén” la negativa d’Aragonès a assistir-hi.

  (Visited 83 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari