La justícia bloqueja el compte d’empresa de Piqué vinculat a la Supercopa d’Aràbia Saudita

L'informe de la Fiscalia veu les comissions a Kosmos "legalment controvertides"

Gerard Piqué

La jutgessa que investiga les presumptes irregularitats comeses a la Federació Espanyola de Futbol perquè la Supercopa d’Espanya es disputés a l’Aràbia Saudita ha acordat bloquejar un compte bancari de l’empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué.

Aquest compte encara rep fons d’una empresa saudita com a pagament de prima d’èxit per disputar el torneig en aquest país. La magistrada ha pres aquesta decisió després de rebre un nou informe de la Fiscalia que adverteix que “cal considerar com a legalment controvertides les quantitats fixades en concepte de comissió o tarifa d’èxit”.

A la interlocutòria de la magistrada Delia Rodrigo s’explica que en aquest cas els fets que s’investiguen poden ser constitutius d’un presumpte delicte de corrupció en els negocis, d’administració deslleial i de blanqueig de capitals.

També afegeix que, com que l’empresa Kosmos apareix com a investigada, “les mesures cautelars sol·licitades pel ministeri fiscal tenen la preceptiva cobertura legal”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari