Aragonès no assitirà aquesta Diada a la manifestació de l’ANC

El president de la Generalitat addueix que no seria coherent amb el plantejament dels organitzadors, crític amb els partits

  Pere Aragonès

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha decidit no assistir a la manifestació independentista que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per la Diada. El motiu adduït per Aragonès és que considera que assistir-hi, com va fer l’any passat, seria poc coherent amb el plantejament de l’entitat organitzadora.

  Segons difon Europa Press, fonts de la Presidència de la Generalitat addueixen que l’ANC ha convocat la manifestació d’enguany contra els partits i les institucions, i no contra l’Estat, la qual cosa troben que contribueix a agreujar les divergències en el moviment independentista.

  La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, havia dit en una entrevista concedida a La Vanguardia que si Aragonès no assisteix a la manifestació, “consideraria que no està implicat en el projecte per la independència, que no la comparteix amb bona part de la població que aquell dia sortirà al carrer”.

  L’ANC ha cridat a deixar enrere els partits i promou la mobilització proclamant que “s’ha acabat esperar res dels partits” i afirmant que “només el poble i la societat civil organitzada” podran aconseguir la independència de Catalunya.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.