L’ANC “no entén” la negativa d’Aragonès a assistir a la manifestació de la Diada

L'organització retreu al president de la Generalitat que no vulgui fer-se una "foto" amb independentistes

  La manifestació de la Diada baixant per Via Laietana

  La decisió del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de no assistir a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb motiu de la Diada, el pròxim 11 de setembre, no ha estat ben rebuda per part de l’organització independentista, que ha manifestat que no comprèn la decisió d’Aragonès. El cap de l’executiu català ha rebutjat assistir-hi perquè considera que és una mobilització contra els partits, però l’ANC, en un comunicat, ha negat que sigui així i ha lamentat l’actitud del republicà.

  No entenem com el president del Govern de Catalunya es fa foto amb el Govern de Madrid i no se la vol fer amb centenars de milers de catalanes i catalans que exigeixen la independència, el mateix que el seu partit porta al programa electoral”, retreu el comunicat de l’ANC a Aragonès. El text assegura que la mobilització és “en positiu per la independència i que no es convoca contra ningú”, tampoc contra els partits, sinó “contra l’estratègia” de les formacions polítiques, “que no s’adiu amb la independència”.

  Ha de ser una exigència i una normalitat democràtica que els ciutadans i els seus representants es trobin al carrer. I lamentem que en aquesta ocasió no es pugui fer amb el president de la Generalitat”, manifesta l’organització independentista, que adverteix a Aragonès que “no avalem l’autonomisme”. “Constatem, ara més que mai, que serem la ciutadania qui farem la independència. Passant per davant de polítics i partits”, conclou el comunicat.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.