Artur Mas critica que l’ANC hagi “radicalitzat” el seu discurs contra els partits polítics

L'expresident avisa a l'organització independentista que "sense ells no s'hi arribarà"

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que no entén per què l’Assemblea nacional Catalana (ANC) ha “radicalitzat tant” el seu discurs contra els partits polítics. L’expresident avisa a l’entitat independentista que “sense ells no s’hi arribarà”. La de Mas és una veu més que ha lamentat que l’ANC hagi carregat contra la classe política en considerar que els partits independentistes no estan fent prou per assolir la independència de Catalunya.

De fet, l’ANC ha convocat la manifestació de la Diada de l’11 de Setembre amb crítiques a les formacions independentistes, cosa que ha provocat que fins i tot el president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi decidit no assistir-hi i només participar de l’acte d’Òmnium Cultural.

Artur Mas, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha matisat que “no veig que la manifestació de l’ANC s’hagi convocat contra una part de l’independentisme”, i ha afegit que “per raons estrictament familiars, aquest cop no podré anar a la manifestació de l’ANC” i que “quan era president de la Generalitat no hi participava per preservar el sentit institucional”.

En aquest context, l’expresident Mas ha lamentat “la picabaralla constant, clarament excessiva” que hi ha entre les diferents forces polítiques independentistes, i s’ha preguntat “qui creuria que això va de debò si Junts i ERC trenquen el govern?”. Mas ha afegit que no està d’acord amb la possibilitat que JxCat acabi marxant del govern de coalició amb ERC.

(Visited 129 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari