Dolors Feliu: “la manifestació de la Diada no és contra ningú”

La presidenta de l'ANC assegura que l'entitat no té cap picabaralla amb ERC

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, ha respost les crítiques que diferents líders polítics independentistes han fet a la seva entitat en considerar que la manifestació que l’ANC ha convocat per la Diada de l’11 de Setembre servirà per criticar la incapacitat de les formacions polítiques per aconseguir la independència de Catalunya. En aquest sentit, Feliu ha afirmat que “la manifestació de la Diada no és en contra de ningú, sinó contra l’ús que es fa de les institucions amb una falta de projecte a favor de la independència”.

En aquest context, Dolors Feliu ha assegurat que l’ANC no ha criticat a cap partit en concret, però si “al 52% que no compleix”. Feliu ha afegit que “l’ANC no té cap picabaralla amb ERC“, afegint que “volem esperonar a favor de la independència”. La presidenta de l’assemblea, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha advertit que “l’ANC no es pot transformar en un partit, els nostres estatuts ho impedeixen”, però que “una altra cosa és que des de l’ANC s’impulsi un partit, i és una opció que està sobre la taula”.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari