Per què una puigdemontista retreu una “falta de respecte institucional” al govern d’Aragonès?

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la vicepresidenta, Laura Vilagrà

Betona Comín, membre del Consell de la República i germana de l’exconseller i eurodiputat Toni Comín, ha acusat el govern de la Generalitat d’incórrer en una manca de respecte institucional pel fet d’haver adornat la façana del palau de la plaça de Sant Jaume amb roses i llibres, pocs dies abans de la Diada de Sant Jordi.

En un missatge a X, Betona Comín ha expressat, concretament, que “utilitzar la façana del Palau de la Generalitat com a suport publicitari és d’una falta de respecte institucional increïble”. “A més a més, és d’un mal gust horrible. I posant llibres de mentida, pintats. Esperpèntic, govern”, ha afegit.

Aquest retret, sobre la presència de roses gegants a la paret i de llibres a les finestres de palau, contrasta amb la conformitat generalitzada de l’independentisme quan les façanes d’edificis públics els ocupaven llaços grocs i pancartes de suport als dirigents del procés presos o investigats per la justícia, una simbologia la presència de la qual tant ERC com Junts van defensar públicament.

Qüestions polítiques al marge, Betona Comín també ha carregat les darreres hores contra l’arbitratge del partit Barça-PSG de dimarts, donant a entendre que l’àrbitre romanès que va expulsar el blaugrana Ronald Araujo estava comprat: “Qui ha pagat a Istvan Kovacs per fer aquest arbitratge per perjudicar el Barça com ho ha fet?”.

(Visited 534 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari