ERC acusa l’ANC d'”excloure” i “dividir” l’independentisme

La formació republicana demana a l'Assemblea que canviï l'enfocament de la convocatòria

    La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta

    Foto: @Esquerra_ERC

    La decisió del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de no assistir a la manifestació de la Diada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aixecat polseguera entre l’entitat independentista i ERC. Després que l’ANC hagi retret a Aragonès la seva negativa a anar a la protesta, el partit republicà ha acusat l’entitat independentista de “dividir” el moviment.

    “Lamentablement, aquest any l’ANC ha renunciat a la transversalitat, ha optat per excloure, per fer més petit i per dividir el moviment independentista”, ha criticat la portaveu i secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta. En una roda de premsa, Vilalta ha demanat a l’Assemblea un canvi d’enfocament i que la convocatòria sigui el “màxim inclusiva possible”.

    “No ajuda en res, no contribueix en res per a la construcció de la república catalana que alguns dels que es declaren independentistes critiquin altres independentistes o neguin que altres independentistes no són independentistes”, ha afirmat la portaveu republicana, que ha insistit que l’enfocament actual de la manifestació “és un tret al peu” pel moviment.

    (Visited 46 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari