ERC acusa l’ANC d'”excloure” i “dividir” l’independentisme

La formació republicana demana a l'Assemblea que canviï l'enfocament de la convocatòria

  La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta

  Foto: @Esquerra_ERC

  La decisió del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de no assistir a la manifestació de la Diada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aixecat polseguera entre l’entitat independentista i ERC. Després que l’ANC hagi retret a Aragonès la seva negativa a anar a la protesta, el partit republicà ha acusat l’entitat independentista de “dividir” el moviment.

  “Lamentablement, aquest any l’ANC ha renunciat a la transversalitat, ha optat per excloure, per fer més petit i per dividir el moviment independentista”, ha criticat la portaveu i secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta. En una roda de premsa, Vilalta ha demanat a l’Assemblea un canvi d’enfocament i que la convocatòria sigui el “màxim inclusiva possible”.

  “No ajuda en res, no contribueix en res per a la construcció de la república catalana que alguns dels que es declaren independentistes critiquin altres independentistes o neguin que altres independentistes no són independentistes”, ha afirmat la portaveu republicana, que ha insistit que l’enfocament actual de la manifestació “és un tret al peu” pel moviment.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.