Aragonès sí que assistirà a l’acte d’Òmnium Cultural de la Diada

La convocatòria de l'entitat independentista també reunirà membres de Junts i la CUP

  Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya
  Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya.

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, participarà en l’acte que Òmnium Cultural ha organitzat per la Diada de Catalunya. Segons ha avançat NacióDigital, el cap de l’executiu català considera que la convocatòria d’Òmnium, a diferència de la manifestació de l‘Assemblea Nacional Catalana (ANC), sí que representa la “transversalitat” de l’independentisme, i per això hi assistirà.

  Aquest dilluns, en declaracions als mitjans després d’una visita a una escola de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Aragonès ja ha assenyalat que, a més dels actes oficials, serà “allà on es puguin defensar les idees de cadascú en positiu, de manera integradora i plural”. En aquest sentit, el republicà s’ha mostrat partidari de manifestar-se per la independència de Catalunya “però fent pinya tots aquells que defensem que aquest país ha de ser amo del seu futur”.

  L’acte que Òmnium ha organitzat amb motiu de la Diada es durà a terme al migdia, al passeig Lluís Companys de Barcelona i, a més de comptar amb la presència d’Aragonès, també hi assistiran dirigents de Junts i la CUP. Per part de la formació postconvergent hi seran la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, i el secretari general del partit, Jordi Turull; per part de la CUP assistirà la diputada Dolors Sabater; i en nom d’ERC hi seran el president del partit, Oriol Junqueras, i la portaveu i secretària general adjunta, Marta Vilalta.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.