ERC desvincula el cas de Borràs del dictamen de l’ONU

Vilalta adverteix que "barrejar repressió amb corrupció" fa "un flac favor a l'independentisme"

  La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta

  Foto: @parlamentcat

  La Mesa del Parlament ha ratificat aquest dijous la suspensió dels drets i deures de Laura Borràs com a diputada i ha rebutjat la petició de reconsideració de Junts, que ha demanat abans que comencés la reunió que es tingui en compte el dictamen del Comitè de Drets Humans de l’ONU que assenyala que l’Estat va vulnerar els drets polítics d’Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva i Josep Rull en suspendre’ls sense una sentència condemnatòria. Els desitjos de Junts, però, no s’han complert, i ERC ha insistit a diferenciar el cas de l’expresidenta del Parlament del valorat per les Nacions Unides.

  Barrejar repressió amb corrupció és fer un flac favor a l’independentisme“, ha assenyalat la portaveu i secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, en declaracions als mitjans. Vilalta ha insistit que els casos no són equiparables “de cap de les maneres”, i ha assenyalat que “qui vulgui equiparar la implicació de Jordi Turull per haver fet l’1-O amb el cas Borràs on hi ha acusacions per delictes vinculats amb la corrupció s’equivoca”.

  La portaveu republicana ha manifestat que cal separar la “causa general” contra l’independentisme de “causes personals”, i ha advertit a Junts que no trobaran a ERC “fent pinya per intentar tapar ombres vinculades a la corrupció”. “És una línia vermella que no traspassarem. No podem flirtejar amb males praxis o mal servei públic”, ha conclòs Vilalta.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

  NOTES ESPECIALS

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.