Turull rebutja designar un substitut de Borràs per a la presidència del Parlament

Junts reclama a ERC que compleixi l'acord de govern per "acostar la independència de Catalunya"

    El secretari general de Junts, Jordi Turull, i la líder del partit, Laura Borràs

    Foto: @JuntsXCat

    El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha rebutjat designar una persona perquè substitueixi temporalment la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, fins que es resolgui la seva situació judicial. Malgrat la pressió que el seu partit ha rebut per part del seu soci de govern, ERC, i dels grups de l’oposició com el PSC i els comuns, Turull s’ha pronunciat en la mateixa línia que el diputat de Junts Jaume Alonso-Cuevillas i ha insistit que aquesta situació no l’ha causat el seu partit.

    Aquest problema no l’hem generat nosaltres“, ha manifestat el secretari general de JxCat en una roda de premsa a Girona, acompanyat de Borràs. Turull ha assegurat que no entraran “en cap dinàmica” ni en “escenaris que no hem generat nosaltres” com ja va afirmar Cuevillas, que va assenyalar que ERC ha suspès la presidenta del Parlament “perquè ha volgut”.

    D’altra banda, el secretari general de Junts ha retret als republicans que no s’estigui complint l’estratègia independentista del Govern: “No podem continuar així”, ha advertit. Turull ha recordat que l’acord de govern havia d’acostar la independència de Catalunya, i ha lamentat que “això no ha passat, és més, s’ha allunyat”. En aquest sentit, el número dos de Junts ha demanat a ERC que “es compleixi l’acord de govern”.

    (Visited 64 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari