La JEC diu al PP que no calen mesures addicionals per garantir el vot per correu

L'òrgan electoral assenyala "els problemes que podria suscitar la modificació dels terminis establerts"

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte electoral a Burgos (PP)

  La Junta Electoral Central (JEC) ha respost al PP que no veu necessàries mesures addicionals per garantir el vot per correu en les eleccions generals del 23-J. En una resolució de la presidència de la JEC feta pública aquest divendres, l’àrbitre electoral descarta la petició dels populars “vists els informes de l’Oficina del Cens Electoral i de la Societat Estatal Correus i Telègrafs, en els quals es posen de manifest les mesures que estan adoptant ambdós organismes per facilitar l’exercici del vot per correu”.

  Segons la JEC, “els problemes que podria suscitar la modificació dels terminis establerts per a la sol·licitud i entrega del vot per correu, no és procedent adoptar en aquest moment cap altra mesura addicional“. Aquest dijous, el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha reiterat les seves manifestacions sobre el vot per correu i ha tornat a demanar als carters que treballin “matí i tarda” per garantir que no en queda cap sense repartir.

  En una entrevista aquest divendres al matí a Onda Cero, Feijóo ha insistit a denunciar que més d’un milió de persones encara no han rebut el vot per correu i ha criticat la direcció de Correus, que ha titllat “d’incompetent”.

  (Visited 28 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari