Feijóo insisteix als carters que treballin “matí i tarda” per garantir el vot per correu

El candidat del PP nega que hagi insinuat una tupinada

Alberto Núñez Feijóo

Foto: ACN, Mariona Puig

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha insistit aquest dijous en les seves manifestacions sobre el vot per correu i ha tornat a demanar als carters que treballin “matí i tarda” per garantir que no en queda cap sense repartir. “Ho demano amb independència que la plantilla estigui ben dimensionada o no ho estigui”, ha afirmat durant una entrevista a esRadio recollida per l’Agència Catalana de Notícies.

“El que insisteixo és que no podem escatimar recursos”, ha dit Feijóo, que ha negat, això sí, que estigui parlant d’una possible tupinada. “Aquí es parla de les manifestacions dels sindicats que veuen l’embús i dels ciutadans que diuen que han demanat el vot i no el tenen”, ha indicat.

En la mateixa línia que Feijóo, el cap de llista del PP per Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha manifestat aquest dijous que el “preocupa enormement” el vot per correu en aquests comicis.

Martín Blanco, de fet, ha animat els treballadors de Correus a fer “tot el que sigui a les seves mans” perquè tothom voti. A més, ha considerat que el problema amb el vot per correu “era previsible” des del moment que es va convocar les eleccions en ple estiu i ha culpat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de la situació.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari