Quin grup musical “fatxa” espanyol promociona TV3?

Los Meconios. Es tracta d’una parella d’ultradretans valencians que fan vídeos musicals dedicats a insultar les persones i idees d’esquerres. El seu objectiu principal és el president del govern, Pedro Sánchez, però també es burlen de dirigents progressistes com Yolanda Díaz, Francina Armengol, Óscar Puente o Mònica Oltra.

Algú dels serveis informatius de TV3 va considerar que era una bona idea il·lustrar els sectors crítics amb Pedro Sánchez després que anunciés que aparcava durant cinc dies la seva agenda política per meditar si dimitia com a president del govern amb la reproducció de part d’un dels darrers vídeos d’aquest parell de “fatxes”. Es tracta d’una cançó d’un minut de durada on la tornada diu “Escucha Pedro… ¡sé fuerte y dimite! ¡Dimite y pírate!”. Després de dir que “no te inventes dramas que nos la suda. Sabes que a media España nos gusta la fruta (…) La gente no te quiere de presidente” acaben demanant “que te pires”.

Aquesta parella que li diu a Sánchez que “por siete votos tiene el culo roto” i difon al seu canal de X els missatges dels mitjans i portaveus més ultradretans ha dedicat cançons insultants també a líders feministes i a  independentistes catalans. “En un país serio, Junqueras no estaría chuleando sobre la posibilidad de volver a la cárcel porque, directamente, estaría en ella cumpliendo condena. Pero así es la España de Sánchez…”, van escriure en un post. En un altre van cantar el tema central de la pel·lícula Toy Story “Hay un amigo en mi” canviant la lletra per “Hay una celda aquí” dedicada a Carles Puigdemont.

(Visited 431 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari