Què ha intentat ocultar Aragonès en respondre les 25 preguntes que el 324 ha fet als candidats a president?

Que va estudiar quatre anys a una escola privada. Una de les 25 preguntes que inclou el qüestionari del canal 324 als candidats a presidir la Generalitat és “Vas anar a una escola pública, concertada o privada?”. La resposta de Pere Aragonès va ser: “Vaig anar a una escola concertada del meu poble i després a un institut”.

La veritat és que va estudiar quatre anys al col·legi Montessori Palau, a Girona. Allí hi va estudiar primer i segon de BUP i primer i segon de Batxillerat. Hi va anar seguint les passes del seu germà gran. El seu tutor a segon de Batxillerat, Enric Tubert, va explicar, el 2021, en una entrevista al  Diari de Girona, que era “un alumne molt eficient i sistemàtic; una persona molt ordenada i amb una clara preferència per les assignatures de l’àmbit de les humanitats; era brillant en història, en literatura i escrivia notablement bé”.

Dir mentides o a amagar veritats ho deuria aprendre més tard, en dedicar-se a la política, passió que segons Tubert ja era evident de ben jove quan estudiava a l’escola privada Montessori Palau.

(Visited 494 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari