L’Ajuntament de Manlleu retira l’estelada del balcó per complir amb l’ordre de la Junta Electoral

Ho havia denunciat l'entitat Impulso Ciudadano basant-se en el principi de neutralitat institucional en espais públics

Ajuntament de Manlleu (Foto-Aj. de Manlleu)

L’Ajuntament de Manlleu ha retirat l’estelada de la façana i d’un dels fanals de la plaça Fra Bernadí per complir amb l’ordre de la Junta Electoral de la zona de Vic. En un comunicat, el consistori explica que va ser l’entitat Impulso Ciudadano que va denunciar-ho per no respectar “el principi de neutralitat institucional dels espais públics” en períodes electorals.

El consistori informa que el 30 d’abril es van iniciar la retirada dels elements, uns treballs que finalitzaran aquest dijous. “L’Ajuntament de Manlleu acata l’ordre electoral per no rebre les sancions administratives que es podrien derivar del fet de no complir amb el dictat en l’acord de la presidenta de la Junta Electoral de la zona de Vic”, es diu.

Des de l’alcaldia es manifesta la voluntat de, passades les eleccions del 12 de maig i del 9 de juny, penjar de nou les estelades retirades per ordre electoral. No és el primer cop que aquest ajuntament ha de retirar estelades de la façana per denúncies a la Junta Electoral. El darrer cop va ser l’any passat.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari