Sánchez acusa Feijóo d'”enfangar” la campanya desconfiant del vot per correu

El president del govern assegura que "tindrem un procés democràtic net"

Pedro Sánchez

Foto: La Moncloa

El president del govern espanyol i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha acusat el líder i candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, “d’enfangar” la campanya electoral del 23-J per haver desconfiat públicament del vot per correu.

En una entrevista concedida aquest dijous al matí a la Cadena SER, Sánchez ha atribuït les declaracions de Feijóo sobre Correus a una voluntat d'”enfangar” per evitar que es parli dels pactes del PP amb Vox als governs autonòmics d’Extremadura i la Comunitat Valenciana.

Sánchez també ha considerat que les declaracions de Feijóo sobre Correus tenen com a objectiu generar “desconfiança en el procés electoral per generar desafecció o perquè la gent no vagi a votar“. “Espanya és una democràcia plena, robusta. Estem en els millors rànquings. Tindrem un procés democràtic net“, ha assegurat.

Feijóo, en concret, va projectar dubtes sobre Correus quan va demanar públicament als carters que “amb independència dels seus caps, que reparteixin tot el vot”, ja que el president d’aquesta empresa és Juan Manuel Serrano, excap de gabinet de Sánchez.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari