Abascal culpa els sindicats de la “inquietud” al voltant del vot per correu

El candidat de Vox nega cap "pacte per fer escenificació" amb el PP

  El líder de Vox, Santiago Abascal, durant el seu discurs en un acte electoral a Màlaga (Vox)

  El líder de Vox, Santiago Abascal, ha culpat els sindicats de la polèmica oberta arran de la “inquietud” al voltant del vot per correu. En una entrevista a RNE, preguntat sobre la qüestió, Abascal ha assegurat que són CCOO i altres sindicats de Correus els qui han criticat “que tenen moltes dificultats” per repartir el vot i que l’augment de personal “ha estat un autèntic engany”.

  “Esperem que els treballadors puguin tenir reforços i repartir tot el vot per correu, perquè si no estarem en una situació realment complicada”, ha afegit el líder del partit d’ultradreta, després que Feijóo airegés en un míting d’aquest dimecres els seus dubtes sobre el vot per correu. Per a Abascal, però, les denúncies dels sindicats són el que ha generat “inquietud”, més enllà del que s’hagi pogut dir en mítings.

  Durant l’entrevista, el líder de Vox també ha negat que entre l’extrema dreta i els populars hi hagi un acord per fer teatre amb l’objectiu d’amagar un pacte després del 23-J: “Entre Vox i el PP no hi ha cap pacte per fer escenificació, però potser ho hauríem d’haver fet”, ha comentat Abascal, que ha instat Feijóo a “desfer l’error” i retirar “l’oferta” que va fer al president del govern central, Pedro Sánchez, per respectar que governi la llista més votada a les generals.

  (Visited 79 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari