Yolanda Díaz assenyala que el PP és “expert en manipulació de vots”

La candidata de Sumar demana "respecte a les institucions" i als treballadors de Correus

  La líder de Sumar, Yolanda Díaz, en un acte de campanya (ACN/Sumar)

  La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, ha respost aquest dijous al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, després que el candidat dels populars posés en dubte el funcionament del vot per correu. En una entrevista a Antena 3, Díaz ha assenyalat que el partit de Feijóo és “expert en manipulació de vots”.

  “Qui té un problema amb els vots i el carretaxe de vots es diu PP. Són experts en manipulació de vots, en saques de vots, en portar vots de l’exterior amb autèntics fraus”, ha manifestat Díaz, referint-se a la pràctica per la qual es portava votants directament des de casa o residències fins a les urnes per intentar decantar el vot a Galícia.

  “Hem d’enviar un missatge de tranquil·litat i respecte a les institucions”, ha afegit la candidata de Sumar, que també s’ha dirigit als treballadors de Correus, per als qui ha demanat “respecte”. Díaz ha enviat un missatge de “solidaritat absoluta amb els gairebé 5.000 treballadors de Correus” i ha assenyalat que el servei “s’està deteriorant” des de “fa moltíssims anys”, concretament des que Feijóo va presidir l’empresa pública, entre el 2000 i el 2003.

  (Visited 24 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari