Puigdemont afirma que Junts no farà Illa president i insta ERC a aclarir la seva postura

El candidat del partit postconvergent tornarà a ser cap de llista si hi ha repetició electoral

    Carles Puigdemont, candidat de Junts, durant una roda de premsa organitzada per l’Agència Catalana de Notícies a Argelers (ACN)

    El candidat de Junts a les eleccions catalanes, Carles Puigdemont, ha demanat “claredat” al candidat d’ERC, Pere Aragonès, sobre les seves possibles aliances després dels comicis del 12-M. En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Puigdemont s’ha preguntat: “Els vots d’ERC serviran per a fer president el delegat del PSOE a Catalunya?”, en referència al socialista Salvador Illa, i ha assegurat que “els nostres segur que no”.

    “M’agradaria saber amb la mateixa contundència i claredat que cap vot d’ERC servirà per a fer president Salvador Illa”, ha insistit el candidat de Junts. D’altra banda, sobre la possibilitat d’una investidura del candidat del PSC amb el suport del PPC, com a l’Ajuntament de Barcelona, Puigdemont ha dit que s’acabaria la taula de negociació a Suïssa, perquè no tindria “cap sentit”.

    El dirigent de Junts també ha retret a ERC l’acusació d’Aragonès que amb els postconvergents tornaran les retallades als serveis públics, i ha considerat “curiós” que l'”autor material” d’aquelles retallades, l’exconseller Andreu Mas-Colell, “fos el padrí de la presentació del candidat d’ERC en aquestes eleccions”. Puigdemont ha fet referència a l’esmorzar del passat 17 d’abril en què Mas-Colell va presentar i elogiar Aragonès, destacant-ne el seu “tarannà”.

    Pel que fa a una possible repetició electoral, el candidat de Junts ha considerat que “seria una mala notícia”, però ha afirmat que no té “por” i que repetiria com a cap de llista.

    (Visited 27 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari