La CUP exigeix a Borràs que aturi “el xou mediàtic” i dimiteixi

Els anticapitalistes consideren un "nyap jurídic" la proposta del PSC per cessar la presidenta suspesa del Parlament

    El diputat de la CUP Xavier Pellicer durant una entrevista amb l'ACN (Natàlia Segura i Rafa Garrido)

    El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha exigit a la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, que aturi “el xou mediàtic” i dimiteixi. En una entrevista a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el cupaire ha assenyalat que Borràs “està fent mal al moviment independentista” i ha considerat que fa “un mal servei al país” perquè està “desviant” el debat dels problemes de la ciutadania.

    “La prioritat no està en qui ocupa la presidència del Parlament, sinó en si es posa les piles per garantir els drets de la gent”, ha remarcat Pellicer, que ha rebutjat, d’altra banda, la proposta del PSC que permetria cessar Borràs al capdavant de la cambra catalana. De fet, la CUP qualifica de “nyap jurídic” fet “ad hoc” per interessos electoralistes la iniciativa dels socialistes, i ha avançat que no forçaran l’expulsió de Borràs mentre la condemna no sigui ferma: “Ja està suspesa, de facto no té cap funció”.

    A l’espera d’una eventual intervenció de la Junta Electoral Central (JEC) que aparti definitivament Borràs, la CUP promet fer “tot el que estigui” a les seves mans per evitar que la presidència “recaigui en el 155”. No obstant això, Pellicer veu “molt difícil” posar sobre la taula un candidat de la CUP per a la presidència del Parlament: “El que no farem nosaltres és proposar-nos per a una posició institucional si no es pot complir amb les funcions o amb les propostes que pensem que ha de fer”, ha apuntat el cupaire.

    (Visited 57 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari