El TSJC rebutja la petició de Borràs d’aclariments sobre la sentència i descarta errors formals

La defensa de la líder de Junts va al·legar que faltaven dades com el número de resolució i la modificació de penes de la Fiscalia

  La presidenta del Parlament suspesa i líder de Junts, Laura Borràs (ACN)

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat la petició d’aclariments que havia formulat la defensa de la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, sobre la sentència que la condemna a quatre anys i mig de presó i 13 d’inhabilitació, amb una petició d’indult perquè no sigui empresonada. La defensa de la també líder de Junts al·legava diversos errors en la interlocutòria, però el TSJC ha constatat que no hi ha cap falta o incorrecció.

  Els advocats de Borràs argumentaven que la sentència no porta número i només pot identificar-se per la data i per les dades dels afectats, però el tribunal ha replicat que aquesta qüestió es va notificar a les parts en una diligència del 31 de març. La defensa també subratllava que no s’havia fet constar la “important modificació” de penes que va fer finalment la Fiscalia per als altres dos acusats, després del pacte que va fer amb ells. En aquest sentit, el TSJC remarca que aquestes peticions del ministeri públic consten en la causa.

  No s’observa, doncs, cap discordança ni error en la petició realitzada pel ministeri fiscal en el seu escrit de conclusions definitives”, diu la resolució del TSJC.

  (Visited 69 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari