El PPC recorrerà a la JEC si Borràs no renuncia immediatament al seu escó

Roldán afirma que Pedro Sánchez no té "cap inconvenient" en concedir indults als independentistes

El PPC recorrerà a la Junta Electoral Central (JEC) si la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, no renuncia immediatament al seu escó com a diputada, un cop ha sortit la sentència condemnatòria del TSJC. La diputada dels populars, Lorena Roldán, ha demanat que la Mesa del Parlament “recuperi el prestigi que no ha tingut durant tot aquest temps”. “Farem tot el que estigui a les nostres mans perquè Borràs no sigui diputada ni un minut més”, ha afegit. Alhora, sobre la via d’indult que obre el tribunal, Roldán ha apuntat que no és una petició vinculant, però ha lamentat que el govern espanyol no té “cap inconvenient” a l’hora de concedir indults a independentistes.

La portaveu del PPC ha explicat que el seu partit respecta la sentència judicial, perquè ara ja són “fets provats que afavoria amb diners públics el seu amic”. En conseqüència, demana a Borràs que de manera immediata renunciï a la seva acta. “És el que toca, i ella ho sap”, ha afegit Roldán, que ha recordat els casos de l’expresident del govern de la Generalitat Quim Torra i de l’exdiputat de la CUP-NCG Pau Juvillà. Roldán ha carregat contra ERC, que van votar Borràs com a presidenta de la cambra malgrat els “indicis greus” que la sobrevolaven, i contra el PSC, que “hauria pogut acabar la interinitat sumant amb ERC”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari