Hisenda sospita que Negreira va destinar 550.000 euros del Barça a comprar tercers

L'Agència Tributària també veu possible que l'exàrbitre pagués en efectiu a directius del club blaugrana

  L'exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira

  L‘Agència Tributària sospita que l’exvicepresident del Comitè Tècnic dels Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira va utilitzar part dels diners que va cobrar del FC Barcelona per comprar altres implicats, segons ha publicat El Confidencial. De fet, entre el 2016 i el 2019, Negreira va retirar del seu compte personal i del de la seva societat Dasnil 95 més de 550.000 euros en efectiu. No hi ha cap pista sobre on anaven a parar aquests diners.

  A més, segons Hisenda, Negreira utilitzava una targeta visa per pagar béns i serveis amb la qual va arribar a gastar més de 150.000 euros en un any. L’Agència Tributària, però, considera que l’exvicepresident del CTA no necessitava diners en efectiu addicionals per satisfer les seves necessitats ja que, mentre va ocupar el càrrec (del 1994 al 2018), la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) li pagava totes les despeses d’allotjament, desplaçament i alimentació.

  Segons el mitjà esmentat, els inspectors apunten que Negreira hauria utilitzat els diners retirats per retribuir altres implicats en el cas que encara no han sigut identificats, i que els hauria lliurat en efectiu precisament per no deixar cap rastre. Entre els possibles destinataris d’aquests pagaments hi hauria altres membres del CTA que presumptament haurien conspirat amb l’exvicepresident dels àrbitres per afavorir el Barça.

  Hisenda també deixa la porta oberta a la possibilitat que Negreira fes servir els diners en efectiu per desviar una part dels fons que rebia del Barça cap als mateixos directius del club que autoritzaven els pagaments, per garantir, així, que tot continuava en funcionament.

  (Visited 95 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari