El Reial Madrid confirma l’acusació particular en el Cas Negreira

El club presidit per Florentino Pérez ha expressat “la seva profunda preocupació sobre la gravetat dels fets i reitera la seva plena confiança en l'acció de la justícia”

Florentino Pérez, president del Reial Madrid

Després de la reunió de la junta directiva convocada amb caràcter d’urgència per Florentino Pérez, el Reial Madrid ha anunciat en un comunicat oficial que “ha acordat que, en defensa dels seus legítims interessos, es personarà en el procediment quan el jutge l’obri a les parts perjudicades”.

El club presidit per Florentino Pérez ha afirmat que “ha pres coneixement de les greus acusacions formulades per la Fiscalia de Barcelona contra el F. C. Barcelona, dos dels seus presidents, Josep María Bartomeu i Sandro Rosell, i els exdirectius Albert Soler i Óscar Grau, sobre la base de potencials delictes, entre altres, de corrupció en l’àmbit esportiu, en el marc de les relacions entaulades per aquest club amb qui fora vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, José María Enríquez Negreira”.

L’entitat blanca ha expressat “la seva profunda preocupació sobre la gravetat dels fets i reitera la seva plena confiança en l’acció de la justícia”.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari