Borràs respon a Trias que “qui presideix el partit soc jo i a Puigdemont no li cal un càrrec orgànic”

La presidenta de Junts rebutja obrir "debats que no porten enlloc" en un context preelectoral

Laura Borràs

La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha replicat al líder de la formació a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que ella és la presidenta del partit i que a Carles Puigdemont “no li cal un càrrec orgànic”. D’aquesta manera, l’expresidenta del Parlament ha respost, durant una entrevista a RTVE, les paraules de Trias, que fa uns dies va apostar perquè Junts celebrés un congrés per nomenar Puigdemont com a president.

Segons Borràs, quan toca anar a eleccions no és el moment “d’obrir debats que no porten enlloc, que no aporten i que no sumen”, difon l’ACN. De tota manera, ha manifestat que no està sorpresa per les declaracions de Trias perquè “és una persona lliure que diu el que li sembla”, i ha afegit que a Junts tothom és “puigdemontista”.

Borràs ha assenyalat que Puigdemont va deixar de ser president de Junts quan ell ho va considerar i que no li ha calgut un càrrec orgànic al partit per liderar les negociacions per a la investidura del president espanyol ni per ser candidat a les eleccions del 12-M, recull la mateixa informació.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari