L’exèrcit identifica els militars de la caserna del Bruc que van sortejar una prostituta

Segons el diari 'Ara', un dels promotors del sorteig ha marxat a una altra destinació

    Caserna del Bruc

    L’exèrcit espanyol ja ha identificat els militars de la caserna del Bruc de Barcelona que van sortejar els serveis d’una prostituta en un grup de WhatsApp de 70 soldats amb motiu de la Puríssima. Segons ha avançat l’Ara, el Ministeri de Defensa ja ha acabat la investigació interna, però no ha comunicat quantes persones s’han considerat responsables dels fets ni tampoc quines decisions s’han adoptat al respecte.

    Al xat es van compartir fotografies de la prostituta i dels serveis que oferia, i es van enviar missatges on es desqualificava i vexava la noia amb comentaris masclistes. Fins i tot, es va penjar un cartell a la cantina de la caserna anunciant el sorteig de la “dama de companyia”.

    Segons el mitjà esmentat, un dels dos promotors del sorteig hauria marxat a una altra destinació fa més d’una setmana. En relació amb la investigació interna, l’han dut a terme dos militars -un oficial del Bruc i un del cos jurídic militar traslladat a Barcelona- i ha consistit en entrevistes amb tots els soldats que eren membres del xat.

    (Visited 108 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari