Defensa denuncia a la Fiscalia que militars van sortejar a una prostituta a la caserna del Bruc de Barcelona

A un grup de WhatsApp es van compartir fotografies de la treballadora sexual i dels serveis que oferia i a la cantina es va penjar un cartell anunciant la rifa de la “dama de companyia”

Caserna del Bruc de Barcelona (Exèrcit de Terra)

L’Exèrcit de Terra ha informat la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que s’ha sortejat a una prostituta entre uns 70 soldats de la caserna del Bruc de Barcelona, segons fonts consultades pel Diari Ara.

A un grup de Whatsapp dos militars de l’Exèrcit de Terra havien proposat participar en una rifa per passar una estona amb una prostituta durant el dia de la Puríssima. L’objectiu, argumenten, era recaptar diners per a les festes de la companyia.

Al xat es van compartir fotografies de la prostituta i dels serveis que oferia i a la cantina de la caserna es va penjar un cartell anunciant el sorteig de la “dama de companyia”. Segons el periòdic, s’haurien enviat missatges on es desqualifica i es vexa a la noia amb comentaris masclistes. No hi ha constància de la presència de capitans ni sergents, però sí d’alguns comandaments.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari