Un jutjat de Madrid obre diligències contra la dona de Pedro Sánchez per tràfic d’influències

El magistrat vol investigar les relacions de Begoña Gómez amb empreses privades com Globalia o Air Europa

  Begoña Gómez, la dona del president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, en una entrevista a Antena 3

  Un jutjat de Madrid ha obert diligències per presumpte tràfic d’influències contra Begoña Gómez, dona del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Segons ha avançat El Confidencial i ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el procediment està en mans del jutjat número 41 de la capital espanyola, que preveu ordenar la compareixença de diversos testimonis per delimitar els negocis de Gómez.

  Concretament, el magistrat vol investigar les presumptes relacions de la dona de Sánchez amb diverses empreses privades, com Globalia o Air Europa, que van acabar rebent fons i contractes públics de l’executiu de Sánchez. La investigació s’ha obert arran d’una denúncia presentada pel sindicat Manos Limpias, on reclamen la citació de Gómez.

  (Visited 81 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari