Sánchez, sobre les diligències contra la seva dona: “Segueixo creient en la justícia”

Rufián diu al president espanyol que avui sent a les seves pròpies carns "la guerra bruta" que ha patit l'independentisme

  El president del govern central, Pedro Sánchez, a la sessió de control a la cambra baixa (Congrés dels Diputats)

  El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha reaccionat a l’obertura de diligències per part del jutjat 41 de Madrid contra la seva dona, Begoña Gómez, fruit d’una denúncia de Manos Limpias. “En un dia com avui, i després de les notícies que he conegut, malgrat tot, segueixo creient en la justícia”, ha afirmat Sánchez aquest dimecres durant la sessió de control al Congrés.

  En resposta a una pregunta del portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, sobre la guerra bruta contra l’independentisme, el cap de l’executiu espanyol ha insistit que creu en la justícia, “en la seva autonomia i independència, en la separació de poders, i puc garantir que en el moment en què vam entrar a la Moncloa van sortir totes aquestes corrupcions que efectivament avergonyeixen els demòcrates”.

  Rufián ha apuntat que Sánchez sent avui a les seves pròpies carns “la guerra bruta”, i li ha recordat que fa 10 anys que el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, “es va posar en un despatx a conspirar” per “perseguir, espiar, pegar i difamar l’independentisme”. “Durant tot aquest temps hem vist com han passat coses gravíssimes i hi ha gent exiliada perquè se l’acusa de terrorisme per jutges al servei de la dreta i la ultradreta”, ha dit el republicà. “La pregunta és que pensa fer, perquè coneixem un Villarejo, però n’hi ha un munt”, ha afegit Rufián.

  El jutjat número 41 de Madrid ha obert diligències per presumpte tràfic d’influències contra Gómez, i vol investigar les presumptes relacions de la dona del president espanyol amb diverses empreses privades, com Globalia o Air Europa, que van acabar rebent fons i contractes públics de l’executiu de Sánchez.

  (Visited 40 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari