Els comuns acusen el govern d’Aragonès de “mentir” sobre Hard Rock i li exigeixen explicacions al Parlament

"Deien que el macroprojecte no tenia res a veure amb la negociació dels pressupostos i ho tenia tot a veure", hafirmat Albiach

La candidata de Comuns Sumar el 12-M, Jéssica Albiach

La formació Comuns Sumar ha acusat aquest dimecres el govern de la Generalitat de “mentir i prendre el pèl a la ciutadania” sobre el macroprojecte de Hard Rock. La candidata de la formació a les eleccions del 12-M, Jéssica Albiach, ha assenyalat l’executiu de Pere Aragonès després de saber que va renovar el compromís amb el macroprojecte pocs minuts abans de pactar els pressupostos amb el PSC, tal com ha avançat aquest dimecres la Directa.

“Deien que el Hard Rock no tenia res a veure amb la negociació dels pressupostos, i ho tenia tot a veure”, ha agregat Albiach. Per això, els comuns han exigit al president Aragonès que comparegui a la diputació permanent del Parlament i expliqui “en què va mentir i per què”.

Albiach ha destacat a la xarxa social X que “ERC va treballar activament fins a darrera hora perquè el Hard Rock, el casino més gran d’Europa, tirés endavant” després que hagi transcendit que el govern de la Generalitat va renovar el seu compromís amb el projecte de Hard Rock el 27 de febrer, i que l’acord de govern corresponent no es va mencionar a la roda de premsa posterior ni es va facilitar als mitjans de comunicació, com es fa habitualment, sinó que únicament es va penjar en el portal de dades obertes de la Generalitat, recull l’ACN.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari