Robles anuncia expulsions en l’exèrcit espanyol per sortejar els serveis d’una prostituta

L'exèrcit ha obert una investigació interna a la caserna del Bruc i ha portat a la Fiscalia el sorteig

Margarita Robles

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha assegurat que hi haurà expulsions en l’exèrcit en el moment que s’identifiquin els militars que van organitzar un sorteig dels serveis d’una prostituta a la caserna del Bruc de Barcelona.

La ministra ha explicat que està a l’espera de les decisions que prengui la Fiscalia i que ja s’ha iniciat una investigació interna en el si del cos militar. Es tracta de saber si aquesta rifa, per recaptar diners per a les festes de la companyia que se celebra el dia de la Puríssima, podria suposar un delicte.

Robles ha assegurat que a les Forces Armades hi ha tolerància zero amb les agressions sexuals i, fins i tot, amb les bromes. “És inacceptable des de qualsevol punt de vista. No només no respon als valors de l’Exèrcit de Terra ni de les forces armades. Si sabem qui ha estat, perquè en aquests moments no ho sabem… Però en el moment en què ho sapiguem, no volem aquestes persones a les forces armades espanyoles”, ha lamentat.

El sorteig es va fer a través d’un grup de Whatsapp amb uns 70 militars de la caserna del Bruc i en què es van compartir fotografies de la prostituta i els serveis que oferia. També es va penjar un cartell a la cantina de la caserna anunciant el sorteig de la “dama de companyia”.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari