Més de mil persones demanen “respecte i diàleg” a Cambray

Iolanda Segura, portaveu d’USTEC, ha criticat que el conseller d'Educació està plantejant propostes que són insuficients

Manifestació contra el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray (Rodri Plaza, Twitter)
Manifestació contra el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray (Rodri Plaza, Twitter).

Segons la Guàrdia Urbana, unes 1.100 persones s’han manifestat avui, dissabte 14 de maig, per a denunciar la falta de “respecte i diàleg” del conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray. La concentració en defensa de l’escola pública ha estat la prèvia a les vagues convocades per al 17 i el 25 de maig i per al 2 i el 9 de juny a favor d’una escola pública de qualitat i en contra de la sentència del 25% de castellà.

La manifestació s’ha iniciat a la plaça Universitat a Barcelona. A la marxa s’han pogut veure pancartes que deien “La comunitat educativa diu prou. Per una escola pública de qualitat” i “Que no ens retallin la llengua”. El sindicat CCOO ha reclamat que es reverteixin les retallades de les hores lectives en català i ha criticat la falta de negociació real de Cambray, a qui ha acusat de sol voler imposar el seu criteri i de no escoltar els líders sindicals del moviment educatiu.

Iolanda Segura, portaveu de USTEC, el sindicat majoritari a l’ensenyament, ha donat un avís al conseller si no ofereix una opció real que demostri que està escoltant les demandes del moviment social. “Cambray està actuant a la desesperada, cridant-nos constantment per a fer-nos propostes que no són suficients. Ja veurem si acaba l’any”, ha assegurat a una entrevista a Nació Digital.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari