Feijóo adverteix a Sánchez que “o marxa ara” o “el farem marxar a les urnes”

El líder del PP afirma que el Govern central té un "tic autoritari" que "no es veia des de Franco"

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, arriba al míting d'Ulldecona (Arnau Martínez, ACN)
El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, arriba al míting d'Ulldecona (Arnau Martínez, ACN).

“Si vostè vol marxar, marxi. O marxa ara o el farem marxar a les urnes amb encara més diferència que al juliol”. Així de contundent ha estat el president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, carregant contra Pedro Sánchez des d’un míting celebrat a Ulldecona (Montsià). El líder dels populars ha dit que Sánchez està protagonitzant una “enrabiada d’adolescent” i ha anat més enllà afirmant que “el més greu són els tics autoritaris del govern i del seu president”.

“Es creuen impunes davant de tot”, ha seguit. Feijóo ha recordat al president socialista que “està sotmès a la llei i als jutges. Si no, no hi ha democràcia”. “Estem en un tic autoritari que des de Franco no ho havíem vist”, ha etzibat.

En un acte electoral davant de militants i simpatitzants del partit al restaurant les Moles, Feijóo ha tornat a carregar contra Puigdemont i Sánchez, igual que una hora abans des de Tortosa. Ha dit que el “problema” del socialista i del candidat de Junts és “la justícia i no la política”.

“Han de retre comptes a la justícia”, ha aclarit. “Si venen a servir a la gent, que es posin a disposició de la gent”, ha manifestat. “Aquestes eleccions van sobre que una elit de privilegiats no es creguin impunes i per damunt dels altres. Catalunya i Espanya és molt més que Puigdemont i Sánchez, ha repetit.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari