Els sindicats d’educació convoquen dos dies de vaga i dos d’aturades parcials

El professorat no descarta anar més enllà i fer una vaga indefinida si Cambray continua "menystenint-los"

Pancarta sobre les mobilitzacions dels docents

Foto: @docents_SMLC

Els sindicats d’educació USTEC-STEs, CCOO, UGT, Intersindical, CGT, Aspepc i USOC han anunciat noves jornades de mobilitzacions i vagues abans que acabi el curs. A més de la manifestació de la comunitat educativa prevista pel 14 de maig, els sindicats faran vaga el 25 de maig i el 9 de juny, i han convocat aturades parcials pel 17 de maig i el 2 de juny de 8 a 10 del matí.

“Mantenim la unitat sindical i no pararem fins a tenir una agenda clara de reversió de les retallades, és de justícia després de 10 anys i d’afrontar una pandèmia”, ha manifestat la portaveu d’USTEC, Iolanda Segura. Els representants del professorat continuen demanant la dimissió del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, a qui acusen de mantenir una “actitud de menysteniment”, i reclamen una “negociació real” entre el Departament i els sindicats.

“Des de la comunitat educativa diem al Departament que la nostra paciència s’ha acabat“, han assenyalat les organitzacions en un comunicat conjunt. Per ara, els sindicats han aparcat la proposta d’Aspepc de convocar una vaga indefinida a partir del juny, però no descarten dur-la a terme si la conselleria de Cambray no canvia d’actitud.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari