CCOO i UGT volen convertir el Primer de Maig en una protesta a favor de la democràcia

Els líders sindicals han destacat la influència perjudicial d'algunes actuacions judicials i el paper de mitjans de comunicació

Unai Sordo i Pepe Álvarez

Els principals sindicats d’Espanya, CCOO i UGT, han instat a transformar les tradicionals manifestacions del Primer de Maig en una protesta a favor de la democràcia, argumentant que aquesta està sent socavada per intervencions judicials que consideren perjudicials. Els líders d’UGT i Comissions Obreres, Pepe Álvarez i Unai Sordo, van fer aquestes declaracions abans d’un esdeveniment a Madrid amb el lema ‘Per la decència democràtica. Contra la cultura de l’odi’, al qual van assistir representants del món cultural.

En una crida a l’acció, els sindicats van instar els ciutadans a unir-se a les manifestacions del Primer de Maig per defensar la democràcia, més enllà de les declaracions previstes del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, sobre la seva possible dimissió després d’una pausa de cinc dies en la seva agenda pública.

Els líders sindicals van expressar la seva preocupació pel que consideren una “perversió” de la democràcia a Espanya, destacant la influència perjudicial d’algunes actuacions judicials i el paper de certs mitjans de comunicació i opinadors en la contaminació del panorama polític. Van cridar a la ciutadania a unir-se a una “cursa de fons” per la regeneració democràtica i la decència al país.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari