Referents de la cultura reivindiquen “la decència democràtica”: “No volem tornar enrere”

Han destacat la importància de la mobilització ciutadana per protegir els valors democràtics i combatre la crispació política promoguda per sectors que rebutgen els resultats electorals.

Sindicats i personalitats de la cultura en un acte per la decència democràtica
Sindicats i personalitats de la cultura en un acte per la decència democràtica.

El món de la cultura s’ha congregat en una manifestació sota el lema ‘Per la decència democràtica, contra la cultura de l’odi’, en un acte celebrat a Madrid i recolzat per figures destacades com Marisa Paredes i Miguel Ríos. La convocatòria sorgeix com a resposta a l’assetjament patit pel president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per part de la dreta i l’ultradreta.

Durant la reunió, s’ha destacat la importància de la mobilització ciutadana per protegir els valors democràtics i combatre la crispació política promoguda per sectors que rebutgen els resultats electorals. A més, s’ha elogiat la tasca del Govern central en mesures com l’augment del salari mínim i s’ha expressat solidaritat cap a Sánchez i la seva família davant la campanya d’assetjament i les querelles rebudes.

L’esdeveniment ha conclòs amb una crida del músic Miguel Ríos perquè Pedro Sánchez continuï liderant la lluita pel reconeixement internacional de l’Estat palestí, destacant el seu compromís i exhortant-lo a romandre en el seu càrrec per avançar en aquesta causa. L’esdeveniment ha reafirmat el compromís de la comunitat cultural amb la defensa de la democràcia i el respecte als drets humans.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari