Convoquen una manifestació davant el Congrés “per amor a la democràcia”

L'associació juvenil progressista 'La Plaza' crida a la mobilització aquest diumenge a les 19:00 hores

El carrer Ferraz de Madrid, aquest dissabte durant el Comitè Federal del partit (PSOE)
El carrer Ferraz de Madrid, aquest dissabte durant el Comitè Federal del partit (PSOE).

L’associació juvenil ‘La Plaza’ ha convocat una manifestació “per amor a la democràcia” davant el Congrés dels Diputats. La mobilització està prevista aquest diumenge a les 19:00 hores, només unes hores abans de la decisió de Pedro Sánchez de seguir o no al capdavant del Govern d’Espanya. ‘La Plaza’ carrega contra el ‘lawfare’ i les “denúncies falses” cap a l’entorn familiar de Sánchez.

“No podem permetre que la dreta ultra utilitzi la seva màfia i els seus pamflets pagats amb diners públics per derrocar governs progressistes”, assenyala l’associació juvenil. “Ho vam veure al Botànic a València, ho vam veure també amb Irene Montero, Pablo Iglesias i Manuela Carmena. No permetrem que torni a passar”, ha recalcat ‘La Plaza’.

L’associació juvenil espera que “la majoria progressista” de Madrid i arreu d’Espanya surti al carrer aquest diumenge al vespre “per defensar la democràcia davant les falsedats de la dreta mediàtica”. ‘La Plaza’ precisa que els partits polítics progressistes són benvinguts a la concentració, però reclama que no portin simbologia “per promoure el protagonisme de la societat civil”.

“Això no va de partits ni d’una persona. Això va de la democràcia del nostre país i que la dreta respecti els resultats de les eleccions”, ha etzibat l’associació juvenil. “I que l’esquerra espanyola sigui molt més valenta a l’hora d’aplicar polítiques que millorin la vida de la gent”, ha conclòs ‘La Plaza’.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Convoquen una manifestació davant el Congrés “per amor a la democràcia””

  1. Manifestación necesaria; muy necesaria; no para mantener a Sánchez; para echarlo. O PSOE o Sanchismo y sus paniaguaos.
    Dime con quien vas y te diré quien eres.

    Respon

Feu un comentari