Pedro Sánchez: “He decidit continuar”

El president del Govern crida a una regeneració política i democràtica

Pedro Sánchez

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha anunciat que continuarà en el càrrec “amb més força, si és possible” després d’uns dies de reflexió, anunciats després de l’obertura de diligències judicials sobre la seva esposa, Begoña Gómez, arran d’una querella de Manos Limpias.

“He decidit continuar”, ha manifestat en una compareixença sense preguntes del periodistes a les 11 del matí, una hora abans del previst, durant la qual ha afirmat que la “mobilització” que li ha donat suport ha influït “decisivament” en la seva decisió, que havia comunicat una estona abans al rei d’Espanya, Felip VI.

Sánchez ha plantejat la necessitat d’una regeneració democràtica. En aquest sentit, ha convidat a reflexionar “si consentim que les boles deliberades dirigeixin la política” i si “volem això per a Espanya”. “Exigir resistència incondicional” a qui rep acusacions com les que ha lamentat, “és posar el focus en la víctima i no en l’agressor”, segons ha considerat.

El cap de l’executiu ha assegurat que ell i la seva esposa han estat víctimes d’una “campanya de difamació” durant 10 anys que preveu que “no pararà” i, en canvi, ha negat que el seu comportament dels darrers dies obeeixi a un “càlcul polític”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari