La Moncloa dona per acabat el procés i demana a Esquerra i Junts que facilitin el pas a Illa

Sánchez no reunirà les taules de diàleg del PSOE amb ERC i Junts fins saber "qui és l'interlocutor"

La ministra i portaveu del govern d'Espanya, Pilar Alegría

La Moncloa dona per acabat el procés i demana a ERC i Junts que atenguin el missatge de les urnes i facilitin la investidura de Salvador Illa. La portaveu Pilar Alegria ha reclamat a les dues formacions que facin una “lectura serena” dels resultats, perquè els ciutadans han traslladat un “missatge rotund” i han apostat per “un nou temps” i una “nova etapa”.

Fonts de l’executiu no preveuen noves reunions de les taules de diàleg i negociació del PSOE amb les forces independentistes fins que s’esgoti el cicle electoral, és a dir, després de les europees, i “sapiguem qui és l’interlocutor”.

Alegría també ha descartat un avançament electoral fruit d’una hipotètica pèrdua de suports al Congrés. “Queden tres anys de govern” de “diàleg”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari