Robles afirma que l’únic candidat amb possibilitat de ser investit és Salvador Illa

"És dels polítics que més admiro", diu la ministra

Margarita Robles, ministra de Defensa (La Moncloa)

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha afirmat aquest dimarts que el líder del PSC, Salvador Illa, és l’únic candidat amb opcions de ser investit. “En democràcia són els números els que sumen, i l’únic que té possibilitats és Illa”, ha remarcat en declaracions al Senat.

En aquest sentit, ha assegurat estar “feliç i orgullosa” amb els resultats de l’exministre a les eleccions catalanes d’aquest diumenge. “És una persona humana, entregada, compromesa i que viu per Catalunya i per Espanya, és dels polítics que més admiro“, ha remarcat.

Preguntada per la pròxima visita del president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, a Madrid, Robles ha assegurat que Espanya està “fermament compromesa” amb el país atacat per Rússia. “Seguirem tot el temps que sigui necessari. No hi caben equidistàncies, hi ha un únic responsable, que és Rússia, i hem de donar suport a Ucraïna i a Zelenski fins al final”, ha afirmat.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari