Els comuns reclamen a Illa que descarti un pacte amb Junts i acusen Puigdemont de voler repetició electoral

Mena atribueix a la "polarització" els mals resultats però posa en valor que puguin tenir grup propi

Joan Mena, portaveu de Catalunya En Comú, en roda de premsa (ACN)

Els comuns han demanat al líder del PSC i guanyador de les eleccions catalanes, Salvador Illa, que descarti definitivament un pacte amb Junts per a la investidura. Així ho ha reclamat el portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, que ha subratllat que el mateix Carles Puigdemont ja ha rebutjat aquesta opció i ha instat Illa a fer el mateix.

En una roda de premsa a la seu del partit ha dit que l’estabilitat a Catalunya només passa per un govern progressista. A més, ha acusat Puigdemont de voler repetició electoral.

Mena ha atribuït els mals resultats a les eleccions –van perdre dos diputats- a la “polarització” però ha assegurat que han fet “autocrítica”. De totes maneres, ha posat en valor que hagin pogut mantenir el grup propi al Parlament.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari