Junqueras s’ofereix a liderar ERC tot i els mals resultats: “M’hi veig amb cor i força”

El president d'Esquerra envia una carta a les bases del partit on reitera la decisió d'anar a l'oposició

El president d'ERC, Oriol Junqueras, durant una roda de premsa
El president d'ERC, Oriol Junqueras, durant una roda de premsa.

“Em veig amb cor i força de seguir treballant pel nostre país. I fer-ho, com sempre, des del lloc que determini la militància d’ERC, a través dels màxims òrgans sobirans del partit que corresponguin”. El president d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha enviat una carta a la militància aquest dimarts al migdia on s’ofereix a continuar liderant el partit.

Tot i els mals resultats d’ERC a les eleccions del 12-M, i l’anunci del cap de llista i president de la Generalitat -ja en funcions-, Pere Aragonès, d’abandonar la “primera línia política”, Junqueras no té intenció de fer cap pas al costat.

A la carta, el president d’ERC també reitera la decisió d’anar a l’oposició després dels resultats del 12-M, i no entrar a formar part del pròxim govern.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari