Sánchez compareixerà al Congrés dimecres vinent per abordar les informacions sobre la seva dona

El president espanyol també donarà explicacions sobre el Consell Europeu, el reconeixement de l'Estat palestí i les converses amb el Regne Unit per Gibraltar

El president espanyol, Pedro Sánchez, en una compareixença (Pool Moncloa / Fernando Calvo i Borja Puig de la Bellacasa)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, compareixerà el pròxim dimecres 22 de maig a les 9 del matí davant el ple del Congrés dels Diputats per abordar les resolucions del Consell Europeu, el reconeixement de l’Estat palestí i els contactes amb el Regne Unit sobre Gibraltar. Sánchez també donarà explicacions sobre la denúncia contra la seva esposa, Begoña Gómez, per les seves activitats.

Així doncs, segons ha explicat el portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, el cap de l’executiu central acumularà quatre compareixences en un únic debat. L’assumpte de la seva esposa i el de les converses amb altres Estats per al reconeixement de Palestina responen a peticions del PP, mentre que les explicacions sobre la darrera reunió del Consell Europeu i l’imminent acord amb el Regne Unit sobre Gibraltar les va proposar el mateix govern espanyol.

Un dia abans de la compareixença de Sánchez, el dia 21, el Consell de Ministres podria aprovar el reconeixement de l’Estat palestí per part d’Espanya.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari