Per què Xavi ha exigit purgar mediàticament a un directiu de Laporta?

Xavi Hernández (@FCBarcelona_es)

Encara que sense massa ressò mediàtic, entre la junta del FC Barcelona i una certa elit periodística s’ha popularitzat la paraula intorno, terme encunyat per Xavi per a referir-se als qui, des de dins de la cúpula laportista, mai no l’han considerat apte per al càrrec d’entrenador, i molt menys algú de la confiança i proximitat amb el nucli dur del laportisme. Bàsicament, encara que hi ha més dels que Xavi es pugui imaginar, pertanyen a aquest intorno Enric Masip i un destacat membre de la comissió esportiva, Xavier Galí, qui, com a resultat de la històrica ratificació/rectificació de Xavi com a entrenador per a la pròxima temporada, ha sigut silenciat i se l’ha obligat a desaparèixer de les xarxes socials. Més o menys el mateix que ja li havia passat a Enric Masip des del seu nomenament com a assessor esportiu i amb més rigor quan va liderar, solapadament permès per la mateixa presidència, una campanya mediàtica contra Ronald Koeman.

En el cas de Xavier Galí, directiu de segona classe, s’ha repetit aquest procés, perquè fins fa dues setmanes Gali, conegut en les xarxes com @che14_, no havia perdut cap oportunitat per carregar contra la figura del tècnic de Terrassa. Aquestes són alguns dels seus tuits:

“Que Xavi ha estat un dels millors migcampistes de la història del club, si no el millor, es diu i no passa res. Que és un gran culer, també, i que això no implica que hagi de ser un gran entrenador, també”.

“Xavi hauria hagut de ser prou humil i intel·ligent per baixar expectatives que hi havia sobre ell i, en canvi, el que ha fet és alimentar-les i posar-se el llistó molt alt. Ara no faria falta sentir parlar del sol, de la gespa, de la mala sort…”.

“Veient a l’equip de Luis Enrique, un equip que no treballa junt el dia a dia, molts han d’entendre que Xavi està molt verd com a entrenador. Començant pels seus incondicionals palmeros“.

“Més enllà de si l’equip i l’entrenador estan creixent, diria que al camp passen coses que Xavi no sap llegir o, millor dit, no ni sap que passen”.

“Que Xavi sigui Xavi, que s’oblidi del gran jugador que va ser, no pretengui semblar-se Guardiola perquè sempre sortirà perdent. Valgui pel seu entorn i amics periodistes”.

I així al llarg de l’etapa de Xavi en la banqueta, fins que s’ha vist obligat a tancar aquest compte i deixar d’expressar la seva opinió clarament contrària i discrepant de la figura de l’entrenador. Aquesta va ser una de les condicions associades a la nit de sushi i de promeses de mutu a incondicional amor entre Laporta i Xavi.

Què hauria escrit @che14_ a X després del partit de Girona? Segurament hauria sigut el final de la seva etapa com a membre de la comissió esportiva, que, per descomptat, no pinta res, i de la qual Xavier Galí podria dimitir ara per coherència amb la seva disconformitat amb l’aposta de Laporta. No ho farà.

(Visited 1.430 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari