Dani Alves, condemnat a quatre anys i mig de presó per violació

El tribunal considera provat que les relacions sexuals no van ser consentides per la víctima

  Dani Alves (ACN)

  L’Audiència de Barcelona ha condemnat l’exfutbolista del Barça Dani Alves a quatre anys i sis mesos de presó per l’agressió sexual a una jove en una discoteca de la capital catalana. El tribunal, que ha considerat provat que les relacions sexuals no van ser consentides per part de la noia, també imposa al brasiler llibertat vigilada durant cinc anys i 150.000 euros d’indemnització.

  La Fiscalia demanava nou anys de presó, mentre l’acusació particular en demanava 12 per haver agredit sexualment una jove el lavabo d’un reservat de la discoteca Sutton la nit del 30 al 31 de desembre del 2022. L’Audiència, però, li ha aplicat l’atenuant de reparació del dany perquè el violador ja havia abonat la indemnització per a la víctima.

  La sentència reconeix que el brasiler “va agafar bruscament la denunciant, la va llençar a terra i evitant que pogués moure’s la va penetrar vaginalment, tot i que la denunciant deia que no, que volia marxar”. “Va sotmetre la voluntat de la víctima amb ús de la violència”, indica la interlocutòria sobre el brasiler. D’altra banda, no s’ha pogut provar que Alves anés sota els efectes de l’alcohol, com va dir el mateix futbolista i van testificar els testimonis de la seva defensa.

  Des del gener del 2023 el violador està en presó provisional, tot i haver demanat diversos cops la llibertat. Ha tingut tres advocats i ha donat múltiples versions dels fets, començant per dir que no coneixia la noia, dient després que era ella qui havia abusat sexualment d’ell, afirmant més tard que les relacions eren consentides i afegint al final que estava sota els efectes de l’alcohol. Mentrestant, la versió de la víctima no ha variat i diverses proves corroboren bona part del seu relat.

  (Visited 71 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari