La jove que acusa Alves va sortir del bany en xoc i dient que li havia fet molt mal

Les amigues diuen en el judici que la víctima no volia denunciar inicialment perquè pensava que no la creurien

El futbolista Dani Alves, al banquet dels acusats de l'Audiència de Barcelona pel judici per agressió sexual (ACN)

La noia que va denunciar Dani Alves per violació va sortir del lavabo en estat de xoc i repetia un cop i un altre que li havia fet molt mal. Ho han explicat les dues amigues que van anar amb ella fins a la discoteca Sutton.

Totes dues han coincidit que la noia va sortir del lavabo del reservat molt alterada. Plorava, els va explicar el que havia passat sense entrar en detalls i els va dir que l’únic que volia era anar a casa. Les amigues van dir que ho havia de denunciar, però ella pensava que no la creurien. Finalment, entre elles i el personal de la discoteca van avisar als Mossos i la van convèncer per anar a l’Hospital Clínic.

La defensa d’Alves ha posat en qüestió el seu testimoni per la seva descripció del que va passar abans que la noia i el jugador anessin al lavabo. Segons les noies des del principi van estar incòmodes, i una d’elles ha parlat d’una actitud de “bavós” del jugador. L’advocada del brasiler, però ha insistit en les seves preguntes que van estar ballant una bona estona, ben a prop i per voluntat mútua, i a aquestes preguntes les noies han respost que no ho recordaven.

Aquest dilluns, totes les mirades han estat posades en l’Audiència de Barcelona, ja que ha arrencat un dels judicis de l’any: el que ha de determinar si Alves va violar una noia a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre del 2022.

L’exjugador del Barça està empresonat des de fa un any i seguirà el judici assegut al banc dels acusats. La víctima demana una pena de 12 anys de presó contra ell, la Fiscalia rebaixa la petició fins als 9 i la defensa en reclama l’absolució.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari