Dani Alves declara en el judici: “No soc violent, gaudíem”

Diu que el dia dels fets va beure molt però no va haver d’insistir a la noia per practicar sexe

Dani Alves

L’exfutbolista del Barça Dani Alves ha assegurat aquest dimecres durant el judici a l’Audiència de Barcelona per agressió sexual que la relació amb la denunciant va ser en tot moment consentida. Ha assegurat que ell no és un home “violent” i que en cap moment la noia li va demanar que “parés o que volgués sortir” del bany del reservat del Sutton.

De fet, ha dit que tots dos estaven “gaudint” i que no va haver d’insistir gaire a la noia perquè entrés al bany per practicar sexe. També ha assegurat que durant tot aquell dia va beure bastant.

En una declaració de poc menys de vint minuts i responent només a preguntes de la seva advocada, Alves ha mig plorat un parell de cops i ha representat davant del tribunal la postura que van mantenir els dos implicats.

Abans de la declaració d’Alves el tribunal i les parts han pogut visionar part de les imatges de les càmeres de seguretat de la discoteca. També s’ha vist la càmera del mosso d’esquadra que va gravar per accident. En la gravació accidental de la càmera unipersonal del mosso s’escolta la conversa entre l’agent i la víctima i la seva amiga. La noia va explicar, entre plors, que Alves l’estava “pegant” i l’havia “tirat a terra”. L’agent li va preguntar si Alves li havia introduït els dits a la vagina, com li havia dit un treballador de la discoteca, i ella va respondre afirmativament. L’agent també li va dir que podria haver entrat de forma voluntària al lavabo i després dir que no volia sexe amb Alves.

No obstant, la noia deia que no volia parlar gaire i no volia denunciar. “No vull res”, afegia. La seva amiga es va presentar com a advocada. L’agent va intentar convèncer la jove dient-li que li havien de fer una avaluació forense, tot i que afegia que si no hi havia hagut “molta agressió” no hi hauria “gaire per explorar” i la visita mèdica seria ràpida. La noia es mostrava preocupada pel fet que no sortís el seu nom públicament enlloc, i el policia li garantia que no sortiria de l’àmbit judicial.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari