La presumpta víctima d’Alves denunciarà la mare del futbolista per difondre imatges i dades personals

El jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona va prohibir expressament la revelació de dades íntimes de la denunciant del futbolista

  El futbolista Dani Alves amb la seva mare, María Lucía Alves, en una imatge d'Instagram (@mluciaalves)

  La dona que assegura haver sigut víctima d’una violació per part del futbolista brasiler Dani Alves presentarà una denúncia per la publicació i difusió d’imatges d’ella mateixa que persones de l’entorn d’Alves, com la seva mare, María Lucía Alves, i mitjans de comunicació han compartit. Es tracta d’un muntatge on apareixen imatges de la víctima que aquesta mateixa hauria publicat a les seves xarxes socials, un vídeo en el qual es revela el nom complet i l’edat de la denunciant del brasiler i que busca posar en dubte les acusacions de la dona contra Alves.

  El jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona va prohibir expressament la revelació de dades íntimes de la presumpta víctima del futbolista, motiu pel qual la difusió del muntatge en vídeo podria suposar l’obertura d’un procediment penal per un delicte de revelació de secrets. La denúncia de la dona, segons ha explicat la seva advocada, es dirigirà contra tots els qui hagin publicat el vídeo, ja que considera que els fets atempten contra la seva intimitat.

  A més de la mare d’Alves, també han difós les imatges una pàgina web del Brasil i diversos mitjans de comunicació del país. En el vídeo apareix la denunciant ballant, celebrant un aniversari i en altres esdeveniments posteriors a la violació que hauria patit a la discoteca Sutton per part del brasiler. Fins i tot hi ha imatges captades anys enrere amb les quals es pretén posar en dubte el testimoni de la denunciant i criminalitzar-la per la seva vida personal.

  (Visited 71 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari