Els comuns afirmen que l’amnistia serà beneficiosa tot i que “molts jutges la vulguin torpedinar”

Joan Mena apunta que les manifestacions del PP "traspuen un comportament antidemocràtic"

  Joan Mena, portaveu dels comuns, a la roda de premsa a la seu de Catalunya en Comú (ACN)

  Els comuns han assegurat aquest dilluns que l’amnistia “serà una llei que beneficiarà el conjunt de la societat, a la catalana i també a l’espanyola”, tot i que “molts jutges la vulguin torpedinar”. Així s’ha expressat el portaveu d’En Comú Podem, Joan Mena, que també ha assenyalat que “molts dels polítics que avui es manifesten als carrers d’Espanya, s’amagaran avergonyits” quan s’aprovi.

  Mena ha recordat que l’amnistia serà aprovada aquesta setmana al Congrés dels Diputats amb una “àmplia majoria”, i que “els únics que quedaran fora d’aquesta fotografia que passarà a la història és el PP i Vox“. Sobre incloure noves esmenes de Junts, ha insistit que cal “mantenir les majories àmplies” per tal de fer una llei que tingui la “màxima seguretat jurídica”.

  El portaveu dels comuns també ha valorat la concentració d’aquest diumenge del PP a Madrid i ha apuntat que “traspuen un comportament antidemocràtic”. “Si el PP no es desvincula d’aquestes actituds antidemocràtiques, és impossible prendre’s seriosament a (Alberto Núñez) Feijóo com a demòcrata”, ha afegit Mena, que ha lamentat que es fessin proclames contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el president del govern central, Pedro Sánchez, a favor de “penjar-los pels peus”.

  (Visited 49 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari